fbpx

Softwash versus Hogedruk

Softwash houdt uw gevel langer schoon, laat geen restschade achter en verbruikt maar een 1/3 aan water in vergelijking met hogedrukreiniging. 

Bij hogedrukreiniging wordt de oppervlakte van terras of gevel onder hoge druk schoongespoten. Door dit proces kan er restschade aan stenen, tegels en stucwerk ontstaan, bij Softwash gebeurt dit niet. Softwash pakt door de chemische werking de oorzaak van de vervuiling aan.  De vervuiling wordt veroorzaakt door schimmels (zoals meeldauw), mossen, bacteriën en algen. Juist deze oorzaken worden met Softwash aangepakt door ontsmetting (doden van bacteriën, algen en dergelijke) en daarna het verwijderen van de vuiligheid. 

Met Softwash-reiniging is er ook geen last van overspray. Overspray ontstaat door verstuiving (door wind en hoge druk) van water met vervuiling. Bij hogedruk komt deze vervuilde waternevel in de omgeving terecht. Bij Softwash is er niet of nauwelijks overspray, doordat er gewerkt wordt met lagedruk spuit, en wordt afvalwater opgevangen. 

Reinigen met Softwash zorgt daarom voor een langer blijvend écht schoon resultaat. Mensen met een luchtwegaandoening kunnen vermindering van klachten ervaren bij Softwash-reiniging. De oorzaken van vervuiling kunnen extra last veroorzaken bij luchtwegaandoeningen.

 

 Stop hogedruk, start Softwashing!

Softwash is een reinigingsproduct uit Amerika dat volledig voldoet aan alle Europese richtlijnen.  Geïnteresseerd? Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie of maak een afspraak!

Informatie

Industrieweg 57
1775PW Middenmeer NH

Tel: 085-0804080

e-mail: info@mermaidsoftwash.nl

Certificaten

Image
Image
Image
Image